Hem Press

Musikladan

I Bildgalleriet ser ni också lite bilder tillbaka i tiden.

I Musikladan blir det Cornelis Wreeswik, Anita Strandell och berättelser för stora som små!

Musikladan gästas i år av vår folkkära Anita Strandell som kommer att ge en konsert vid två tillfällen under lördagen i Cornelis anda! Cornelis kommer att berätta om sin vän ”glädjeflickan” Deirdre i Rio de Janeiro. Hans röst för oss genom kvällen, som en osynlig tråd när Anita Strandell mixar samba, bozzanova, visor och jazz. Anita var ju en gång gift med Cornelis Wreeswijk, nu sjunger hon hans outgivna skatter och en del eget material, Anita är dessutom en stor estradör så en viss portion humor utlovas!  Kompar gör gitarristen Staffan Linder och basisten Lennart Ström. Grunden för konserten, som betitlas ”Trio de Janeiro” är namnet på albumet ”Om Deirdre”.

Konsert lördag 30/9 klockan 17.00 & 19.00.
För bokning av biljetter ring: 070 495 10 02. Biljetter finns även vid Musikladans entré.


I Ladan kommer vi också att skörda ord! 

Välkomna stora som små in i sagans värld och bli inspirerad av hur ni kan läsa för  varandra. Ni kommer att bli ledsagade genom roliga, tokiga, lite galna, sorgsna, spännande och tänkvärda meningar och ord, där mellanrummen blir till egna reflektioner.  Kom och upplev det häftiga i att få lyssna på en berättelse och att få bli läst för! Det blir spännande, roliga, tänkvärda och värdegrundade berättelser för barn och vuxna långt in på kvällen.

Ni vuxna som vill ta med er barn på vuxensagorna så rekommenderar jag att de är från 7 år och uppåt. Barnen kommer kunna ta till sig berättelsen och ni kan tillsammans prata om hur ni tolkat sagan efteråt och jag lovar att ni kommer få mycket att prata om. OBS! Vid barnsagorna ska det ALLTID  finnas vuxna med.

Fredag
Barn 3–6 år klockan 10.00 & 16.00 ca 30 minuter
Barn från 7 år och uppåt klockan 18.00 ca 45 min
Biljettpris: 50: – medföljande vuxen gratis
Vuxna 20.00 & 21.15 ca 45 min
Biljettpris: 50: – medföljande barn 7 – 15 år gratis
Lördag
3-6 år klockan 11.00 ca 30 min
Från 7 år och uppåt klockan 12.00
Biljettpris: 50:- medföljande vuxen gratis ca 45 min
För bokning av biljetter till konserten ring: 070 495 10 02. Biljetter till både musiken och högläsningen finns även vid Musikladans entré.