Hem Press

Ställplats

 

stallplats

Boka Ställplats under Ölands Skördefest i mysiga Kalvhagen! Öppet ända tills snön och fåken anländer!  

För er som önskar övernatta i byn erbjuder vi ställplatser i Kalvhagen året om, samt under Skördefesten och så länge det är snöfritt. Passa på att bo mitt i Skördefesten och upplev ljus, installationer och konst, med gångavstånd till allt!

OBS! Förboka eftersom platserna är begränsade pga. aktiviteter i Kalvhagen!
Kalvhagen ligger i en gammal Öländsk bondby, cirka 2,5 mil norr om Borgholm.

Kalvhagen är en plats där musik, djur, kultur, natur, och miljö tillsammans bildar en unik mötesplats för människor alla åldrar. En plats för upplevelser! Kalvhagen ligger mitt emot raden av de gamla stenladorna som ger en förnimmelse av tider som en gång var. Vårt lantbruk ligger också intill så en och annan höna, tupp, katt och lite kossor får man räkna med. Platsen i sig är unik eftersom närheten till natur, levande lantbruk, och naturreservat finns inpå knuten.

Trots sin gammaldags slummer erbjuder Södvik också Gästgivaregård, möbelaffär, bageri och konst. Närheten till buss, affär, bad, vandring och cykelleder gör att det finns något för alla.

Att ströva längs bygatan en tidig morgon och lyssna på fåglarna, en katt som jamar, eller ett sömnigt muande är en upplevelse.

OBS! Begränsade antal platser så boka gärna om du vill vara säker på att få plats!

För mer information ring: 070-792 10 04